Menu

F.A.Q.

1. Question: How much is the cost for shipping.
Answer: Hongkong Post Air Mail with Tracking Number (Under 1 KG)    $12.0 for All over the world
Worldwide Express(UPS,DHL): Strating at $25. Please give us your phone number, because Express required for this information.
 
2. Question: What should I do if the goods received are damaged? 
Answer: All products are carefully wrapped with utmost care to ensure a safe delivery to its destination. In case of damage during shipment, please file your damage claims to the delivering carrier immediately, and notify us within 72 hours of receipt of damaged merchandise by you.
 
3. Question: Are delivery dates guaranteed? 
Answer: We cannot guarantee delivery dates for circumstances beyond our control (e.g.,   unsuccessful delivery attempts, carrier weather delays, incorrect addresses, etc.) NO refunds will be issued under these circumstances.
 
4. Question: Where will you ship your products? 
Answer: Right now, we will ship to all over the world.
 
5. Question: How long would it take to receive my items after placing order 
Answer: The total time required would be order processing time plus shipping time. A rough estimate for delivering to any major city in the world would be as below:
Stock Orders with Air Parcel Shipment: ~ 11 to 16 working days
Stock Orders with Express Shipment: ~3 to 15 working days
Alteration or Custom-made Orders with Air Parcel Shipment: ~ 14 to 19 working days
Alteration or Custom-made Orders with Express Shipment: ~ 8 to 13 working days
 
6. Question: When will my order be shipped? 
Answer: All stock merchandise will be dispatched ]for shipment within 1-3 working days of receipt of order. Please allow an additional 3-5 working days for custom-made or alteration service. You will be notified via email of any back orders, or other delays in shipping your order.We offer delivery via Registered International air parcel which takes up to 11-16 working days for you to receive your goods. We also offer Worldwide Express service which takes up to 3-6 working days for you to receive your goods.
 
7. Question: What payments do you accept? 
Answer: Our website accepts most forms of paypal payments.
We accept credit cards(via Paypal), T/T, Western Union. you can choose your favorite method when you check out.
 
8. Question: What will happen if I give an incorrect shipping address?
Answer: PLEASE be certain of your address before ordering!  Unfortunately, your product will probably not get to its destination in time for the important occasion if you supply an incorrect address when ordering. Make sure that you include apartment or suite numbers if applicable. and most important is give us your phone nubmer
If a package is returned to us because of an address problem, we will reship the package to you or a corrected recipient address. You will be charged for the additional shipping fees.
 
9. Question: Can I have refund if I reject my package when it is delivere 
Answer: If customers reject the package because of customs issue or other issues arouse at their side, we will not be responsible for arranging any refund towards the rejected package as we have fulfilled our obligation to complete and ship the orders to customers.
 
10. Question: How do I exchange items? 
Answer: The best way to arrange for an exchange is to contact our staff who will give you correct instructions pertaining to your particular order. Every exchange scenario can be different and there may be times when we can help you avoid unnecessary costs of sending your items back to us.